Toke

Sort By:  

Shitje, Toke, Qender, Vore

1
Shitje
€ 544,500 - Toke

Ne Qender te Vores, prane karburantit, buze autostrades ( rruges kryesore ) shitet toke me sip. 4950 m2 dhe 5535 m2 me Hipoteke. Toka eshte…

Me shume detaje
4950 m2

Shitje, Toke, Durres, Golem

Pamje ballore_deti
Shitje
€ 200,000 - Toke

Truall per shitje ne Golem, Durres. Siperfaqja 2000 m² (ne fakt kaq eshte ne tapi por realisht eshte rreth 2400). Toka ndodhet ne koder dhe ka pamje…

Me shume detaje
2000 m²