( ID:251179) QERA Vile 3 kateshe per zyra, kopesht, Don Bosko, Cmimi 1500 €

Qera - Vilë, zyre

Don Bosko, Jepet me Qera Vile 3 kateshe per Zyre, Kopesht etj, siperfaqe ndertimi 405 m2 dhe siperfaqe trualli te shfrytezueshem 170 m2, kati 1  ka Ap 1+1 me siperfaqe 135 M2 dhe oborr 170 m2 vend per 4 makina, kati 2 ka Ap 2+1 me sip 135 m2, kati 3 ka Ap 1+1 me siperfaqe 135 m2. Cmimi 1500 € pa tax te perfshire.

Prona te ngjashme